World Cafe
    Dialoog- en ontwikkelconcepten voor organisaties die durven veranderen
   
THE WORLD CAFÉ  •  MODERATORS  •  INSPIREREND CONGRES  •  LEIDERSCHAP  •  NON-DUALITEIT  •  TRAININGEN  •  CASES

Introductiefilm World Café


Introductie World Café

Het World Café is een innovatieve werkvorm om een levendige dialoog op te zetten rondom vragen die er echt toe doen.
Lees verder over World Café.


Terugkoppeling World Café

Lees meer over OnelinerbooksEen World Café verdient een goede terugkoppeling. We zetten een aantal mogelijkheden op een rij, van een fotoreportage tot een persoonlijk boek of magazine.
Meer over terugkoppeling World Café.


Hosts World Café

Hoe zorg je voor effectieve dialoog tijdens een World Café? Aan de tafels hebben de hosts een belangrijke rol in het proces.
Meer over hosts.

 

Badge

Voor iedere deelnemer aan een World Café maken we een persoonlijke badge. Hierop staat naast de eigen naam en het thema van de bijeenkomst tevens per ronde aan welke tafel men zit. Iedereen heeft zo dus een persoonlijke route tijdens het World Café. De routering van alle deelnemers wordt in overleg met de opdrachtgever door ons gemaakt. Op deze wijze zorgen wij voor een goede mix aan elke tafel en hebben alle gasten na drie rondes over alle subthema’s meegepraat.

 

Tafellakens World Café

In een World Café schrijft en tekent iedereen op de katoenen tafellakens. Alleen al die handeling zet deelnemers in een andere mindset. Met elkaar voeg je waarde toe aan de organisatie en ontstaat er een blijvend document. Het zelf schrijven op een materiaal dat niet gebruikelijk is, ondersteunt als het ware het eigenaarschap. De tafellakens alsmede de stiften worden door ons meegeleverd.

 
Contact

E: info@theworldcafe.nl

T: 085 - 87 70 170
M: 06 - 53 33 26 51

Online: Aanvraagformulier


The World Café is powered by
Novella
© 2015; Novella Media BV; Beekhoven 14, 3863 PZ Nijkerk; Laatste update: 22-07-2015