World Cafe
    Dialoog- en ontwikkelconcepten voor organisaties die durven veranderen
   
THE WORLD CAFÉ  •  MODERATORS  •  INSPIREREND CONGRES  •  LEIDERSCHAP  •  NON-DUALITEIT  •  TRAININGEN  •  CASES

Toplocaties World Café


Inzetbaarheid congressen
 

Inspirerend Congres

Een congresdag die anders is dan gebruikelijk én waarbij uw doelstellingen centraal staan. Een congres dat opvalt door een hoge mate van authenticiteit.

Novella denkt als congresorganisatie graag mee met de inhoud die u wilt communiceren en maakt de vertaalslag naar een effectieve dag, die voor veel energie en de gewenste output zorgt. Dialoog en verbinding zien wij daarbij als de basis voor een mooie bijeenkomst. Novella heeft diverse vernieuwende ingrediënten om het gebruikelijke jaarlijkse congres nieuw leven in te blazen. Wij starten met de inhoud, maar komen vervolgens met een beeldend thema, net die andere locatie, een verrassende dagvoorzitter en inspirerende sprekers. Uiteindelijk zorgen onze enthousiaste floormanagers op de dag zelf voor een juiste uitvoering volgens de gemaakte afspraken. De gehele voorbereiding alsmede de 'nazorg' is ook bij Novella in goede handen.

Een congres start met elkaar in gesprek gaan over wensen en verwachtingen. Op basis daarvan maken wij een voorstel op maat. In onze portfolio zijn een aantal voorbeelden van congressen die wij mochten organiseren.

 
Contact

E: info@theworldcafe.nl

T: 085 - 87 70 170
M: 06 - 53 33 26 51

Online: Aanvraagformulier


The World Café is powered by
Novella


© 2015; Novella Media BV; Beekhoven 14, 3863 PZ Nijkerk; Laatste update: 22-07-2015