World Cafe
    Dialoog- en ontwikkelconcepten voor organisaties die durven veranderen
   
THE WORLD CAFÉ  •  MODERATORS  •  INSPIREREND CONGRES  •  LEIDERSCHAP  •  NON-DUALITEIT  •  TRAININGEN  •  CASES

Introductiefilm World Café


Introductie World Café

Het World Café is een innovatieve werkvorm om een levendige dialoog op te zetten rondom vragen die er echt toe doen.
Lees verder over World Café.


Hosts World Café

Hoe zorg je voor effectieve dialoog tijdens een World Café? Aan de tafels hebben de hosts een belangrijke rol in het proces.
Meer over hosts.


Badges en routering World Café

Dankzij een persoonlijke badge volg je jouw unieke route langs de ronde tafels.
Lees verder over badge.

 

Terugkoppeling World Café en voortgang

Aan het eind van een World Café vindt altijd de eerste terugkoppeling plaats. Afhankelijk van de doelstelling van het World Café kunnen we kiezen uit diverse manieren.
In veel gevallen vragen wij de hosts aan de tafels hun tafelkleed mee te nemen en in een door ons beschikbaar sjabloon de teksten uit te werken. Deze verslagen kunnen dan de basis zijn voor vervolgstappen. Daarnaast is het mogelijk om uit de verslagen een terugkoppeling voor alle deelnemers te maken. Immers: zij hebben de nodige energie in het proces gestoken en er is eigenaarschap. Het is daarom goed om binnen een maand terug te koppelen.


Voor een terugkoppeling hebben we diverse mogelijkheden:


Digitaal verslag

Digitaal verslag met veel foto's die de vaste fotograaf van het World Café, Kees-Jan Bakker, heeft gemaakt, tekstueel aangevuld met de inhoudelijke opbrengsten van de dialoog. Op deze wijze wordt inhoud én beleving teruggekoppeld.

 

Onelinerbooks

Lees meer over OnelinerbooksEen gepersonaliseerd Onelinerbook, waarbij naast pagina's met oneliners van topleiders voldoende ruimte is voor de inhoudelijke opbrengsten.

www.onelinerbooks.nl

 

Magazine

Hard copy verslag in de vorm van een gepersonaliseerd magazine; de naam van de ontvanger komt op en in het magazine. Deze mogelijkheid is minder vluchtig dan de digitale vorm.Wij adviseren altijd om vooraf na te denken over een mogelijk vervolgtraject om zo meer rendement te hebben van de georganiseerde sessie. Ook hiervoor bieden we diverse mogelijkheden.

 
Contact

E: info@theworldcafe.nl

T: 085 - 87 70 170
M: 06 - 53 33 26 51

Online: Aanvraagformulier


The World Café is powered by
Novella© 2015; Novella Media BV; Beekhoven 14, 3863 PZ Nijkerk; Laatste update: 22-07-2015