World Cafe
    Dialoog- en ontwikkelconcepten voor organisaties die durven veranderen
   
THE WORLD CAFÉ  •  MODERATORS  •  INSPIREREND CONGRES  •  LEIDERSCHAP  •  NON-DUALITEIT  •  TRAININGEN  •  CASES

Rick Koster met het 4V-model

 

Trainingen en masterclasses

Novella is geen doorsnee trainersbureau met een gestandaardiseerd pakket. Trainingen gaan veelal over gedrag en verbinding en zijn altijd maatwerk, vaak op basis van beproefde recepten. Wij werken alleen met de beste trainers van Nederland. Voertaal is Nederlands en Engels. Een aantal mogelijkheden kort belicht:


Masterclass over vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen

Vertrouwen vormt de basis van onze maatschappij; in deze tijd van crisis behoort het tot de meest gebruikte woorden. Oorzaak is dat er op dit moment juist het tegenovergestelde aan de hand is: wantrouwen.
Rick Koster en Dick Middelhoek (Arrendi) ontwikkelden het 4V-model, dat de basis is voor een korte workshop of een uitgebreide training.

 

Masterclass World Café

Deze masterclass is speciaal bedoeld voor hosts van een World Café en wordt aangeboden aan de opdrachtgevers waarvoor wij een World Café organiseren. Gedurende een dagdeel verkennen we met elkaar de inhoudelijke als praktische rollen die de host heeft. De masterclass wordt gegeven door Jaap Voerman, Rick Koster of Paul Smit.

 

Masterclass Non-dualiteit

Paul Smit laat in deze interactieve masterclass zien wat non-dualiteit, de filosofie van ondermeer Albert Einstein en Eckhart Tolle, inhoudt en welke inzichten binnen het bedrijfsleven bevrijdend kunnen werken.

 

Training Regiemodel

Monique Brouwer en Harry Heijblok (trainers/acteurs) spelen een korte scène, die herkenbaar is voor de toehoorders. Meestal wordt gekozen voor een situatie tussen twee mensen, waarbij door onhandig of ongewenst gedrag het gesprek vast loopt.
Vervolgens spelen zij dezelfde scène nogmaals, maar nu mag het publiek een van beide acteurs regisseren en zeggen wat de acteur moet zeggen. Zo kan het publiek experimenteren hoe je gedrag van een ander kan beïnvloeden.  Vrolijk, bijzonder leerzaam én vanaf de volgende dag gewoon in de praktijk te brengen.

 

Training volledig op maat

Op basis van wat de opdrachtgever wenst te bereiken, verzorgen we een training geheel op maat. We maken voor de samenstelling van de training gebruik van beproefde ingrediënten. Trainers: Rick Koster en/of Paul Smit.

 
Contact

E: info@theworldcafe.nl

T: 085 - 87 70 170
M: 06 - 53 33 26 51

Online: Aanvraagformulier


The World Café is powered by
Novella© 2015; Novella Media BV; Beekhoven 14, 3863 PZ Nijkerk; Laatste update: 22-07-2015